Workshops Bloemschikken

U kunt bij ons een gezellige en creatieve workshop bloemschikken volgen op onze locatie of op verzoek bij u thuis of op het werk. We werken met creatieve materialen, ondergronden en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Onze bloemen komen uiteraard vers van de veiling of van ons eigen terrein.

De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie of thee en wat lekkers en iedereen gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis!

 

De workshops bestaan onder meer uit 4 seizoensgebonden schikkingen; Voorjaar, Pasen, Herfst en Kerst. U kunt zich individueel, met zijn tweeën of met een kleine groep voor deze workshops aanmelden. Parallel aan de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, etc. Neemt u 4 x per jaar deel aan de workshops, dan betaald u € 35,- per persoon. Deze prijs is inclusief ondergrond, alle materialen, koffie/thee en lekkers. U kunt ook aan 1 of meerdere van deze bloemschikkingen deelnemen,  dan betaalt u € 37,50 per schikking. Zie voor aanmelden onze agenda en het inschrijfformulier. 

 

De workshops gaan door als zich hiervoor minimaal 5 personen hebben aangemeld. Afmelden voor een workshop kan tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Anders dient u het volledige bedrag te voldoen. Niet afgemeld, dan kunt u een vervanger laten schikken of ons vragen de schikking voor u te maken. 

 

Workshoppen met een eigen groep

Wilt u een workshop met een eigen groep? Neem dan contact met ons op. De workshop kan dan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. Bijvoorbeeld een gezellige workshop overdag met een high tea of een lunch in onze theetuin, maar ook s'avonds met een hapje en een drankje. 

 

Workshop Bloemschikken voor kids

Kinderfeestje? Kinderen kunnen bij ons ook Bloemschikken!  Vraag naar de mogelijkheden per mail of in onze winkel. 

 

Omdat de gezondheid van iedereen het belangrijkst is in deze moeilijke tijd van het Corona virus, worden de Paasworkshops bij ons geannuleerd. Ik wens iedereen heel veel sterkte en vooral goede gezondheid toe. Pas goed op elkaar en ik hoop jullie in betere tijden weer bij ENJOY te zien.

Foto's Bloemschikken