Workshops Bloemschikken

U kunt bij ons een gezellige en creatieve workshop bloemschikken volgen op onze locatie of op verzoek bij u thuis of op het werk. We werken met creatieve materialen, ondergronden en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Onze bloemen komen uiteraard vers van de veiling of van ons eigen terrein.

De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie of thee en wat lekkers en iedereen gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis!

 

Cursus Bloemschikken 2017-2018  (4x per jaar):

Wij bieden dit jaar weer onze cursus Bloemschikken aan. Deze cursus bestaat uit 4 seizoensgebonden schikkingen; Voorjaar, Pasen, Herfst en Kerst. U kunt zich individueel, met zijn tweeën of met een kleine groep voor deze cursus aanmelden. Parallel aan de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, etc. De prijs voor alle 4 de workshops van deze cursus bedraagt € 135,- per persoon. U kunt dit bedrag in 1 x betalen of verdeeld per workshop. U betaald dan iedere workshop € 33,75 per persoon. Deze prijs is inclusief ondergrond, alle materialen, koffie/thee en lekkers. Kunt u een van de 4 workshops niet, dan kunt u de workshop verzetten naar de tweede datum, een vervanger laten schikken of ons vragen voor u de schikking te maken. Zie voor aanmelden onze agenda en het inschrijfformulier. 

 

Workshops Bloemschikken:

Gedurende het jaar bieden wij naast onze cursus losse workshops bloemschikken aan. Deze workshops verschillen in tijd en prijs. Kijk voor het actuele aanbod op onze agenda! U kunt zich hiervoor individueel inschrijven. De workshops gaan door als zich hiervoor minimaal 4 personen hebben aangemeld. Afmelden voor een workshop kan tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Anders dient u het volledige bedrag te voldoen. Niet afgemeld, dan kunt u een vervanger laten schikken of ons vragen de schikking voor u te maken. 

 

Workshoppen met een eigen groep

Wilt u een workshop met een eigen groep? Neem dan contact met ons op. De workshop kan dan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. Bijvoorbeeld een gezellige workshop overdag met een high tea of een lunch in onze theetuin, maar ook s'avonds met een hapje en een drankje. 

 

Workshop Bloemschikken voor kids

Kinderfeestje? Kinderen kunnen bij ons ook Bloemschikken!  Vraag naar de mogelijkheden per mail of in onze winkel. 

 

Cursus Bloemschikken 4 x per jaar

Cursus Bloemschikken 2018

4 x ad € 135,- p.p. (€ 33,75 per keer)

 

 

 Kerstschikking donderdag 13 december 19.00 uur

Kerstschikking dinsdag 18 december 19.00 uur

 

De cursus is voor 2018 VOL!

 


Kerst 2018 bloemschikken!

  • Kerstschikking!
  • Kerstschikking donderdag 20 december om 19.00 uur Deze datum is VOL!
  • Kerstschikking vrijdag 21 december om 11.00 uur. Nog een paar plaatsen beschikbaar!

 

 

KERSTINLOOP 2018

 

Gezellig uit! U schikt zelf, wij adviseren graag. U mag uw eigen ondergrond meenemen en betaalt alleen het groen en de decoraties die u gebruikt van ons. Natuurlijk kunt u de Kerstinloop combineren met een lekkere lunch, warme broodjes,  koffie,thee, een heerlijke kop soep of ander lekkers!

  • Zaterdag 15 december van 11.00 -17.00 uur
  • Vrijdag 21 december 14.00 -17.00 uur
  • Zaterdag 22 december 11.00 -17.00 uur