Workshops Bloemschikken

Helaas kunnen wij door de Corona maatregelen tot zeker 19 januari 2021 geen workshops meer geven. Ook is de winkel gesloten tot 19 januari 2021. Mochten jullie een Bloemstuk willen bestellen of iets uit de winkel, neem dan contact op via 0681269757.

ENJOY wenst iedereen gezondheid toe, fijne feestdagen en dat we in 2021 weer gezellig samen kunnen zijn! 

 

U kunt bij ons een gezellige en creatieve workshop bloemschikken volgen op onze locatie of op verzoek bij u thuis of op het werk. We werken met creatieve materialen, ondergronden en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Onze bloemen komen uiteraard vers van de veiling of van ons eigen terrein.

De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie of thee en wat lekkers en iedereen gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis!

 

De workshops bestaan onder meer uit 4 seizoensgebonden schikkingen; Voorjaar, Pasen, Herfst en Kerst. U kunt zich individueel, met zijn tweeën of met een kleine groep voor deze workshops aanmelden. Parallel aan de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, etc. Neemt u 4 x per jaar deel aan de workshops, dan betaald u € 35,- per persoon. Deze prijs is inclusief ondergrond, alle materialen, koffie/thee en lekkers. U kunt ook aan 1 of meerdere van deze bloemschikkingen deelnemen,  dan betaalt u € 37,50 per schikking. Zie voor aanmelden onze agenda en het inschrijfformulier. 

 

De workshops gaan door als zich hiervoor minimaal 5 personen hebben aangemeld. Afmelden voor een workshop kan tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Anders dient u het volledige bedrag te voldoen. 

 

Workshoppen met een eigen groep

Wilt u een workshop met een eigen groep? Neem dan contact met ons op. De workshop kan dan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. Bijvoorbeeld een gezellige workshop overdag met een high tea of een lunch in onze theetuin, maar ook s' avonds met een hapje en een drankje. 

 

Workshop Bloemschikken voor kids

Kinderfeestje? Kinderen kunnen bij ons ook Bloemschikken!  Vraag naar de mogelijkheden per mail of in onze winkel. 

 

 

Foto's Bloemschikken