Workshops Bloemschikken

U kunt bij ons een gezellige en creatieve workshop bloemschikken volgen op onze locatie of op verzoek bij u thuis of op het werk. We werken met creatieve materialen, ondergronden en accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. Onze bloemen komen uiteraard vers van de veiling of van ons eigen terrein.

De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. Uiteraard wordt u ontvangen met koffie of thee en wat lekkers en iedereen gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis!

 

Wij bieden dit jaar in 4 seizoenen workshops Bloemschikken aan. De workshops bestaan uit 4 seizoensgebonden schikkingen; Voorjaar, Pasen, Herfst en Kerst. U kunt zich individueel, met zijn tweeën of met een kleine groep voor deze cursus aanmelden. Parallel aan de 4 seizoenen maken we themastukken, tafelstukken, kransen, etc. De prijs voor alle 4 de workshops van deze cursus bedraagt

€ 140,- per persoon. U kunt dit bedrag in 1 x betalen of verdeeld per workshop. U betaald dan iedere workshop € 35,- per persoon. Deze prijs is inclusief ondergrond, alle materialen, koffie/thee en lekkers. Kunt u een van de 4 workshops niet, dan kunt u de workshop verzetten naar de tweede datum, een vervanger laten schikken of ons vragen voor u de schikking te maken. Anders dient u het volledige bedrag te voldoen.  Neemt u niet aan alle 4 de bloemschikkingen deel, dan betaalt u € 37,50 per schikking. Zie voor aanmelden onze agenda en het inschrijfformulier. 

 

Workshops Bloemschikken:

Gedurende het jaar bieden wij naast onze 4 seizoensgebonden schikkingen ook los  workshops bloemschikken aan. Deze workshops verschillen in tijd en prijs. Kijk voor het actuele aanbod op onze agenda! U kunt zich hiervoor individueel inschrijven of in kleine groepen. De workshops gaan door als zich hiervoor minimaal 4 personen hebben aangemeld. Afmelden voor een workshop kan tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Anders dient u het volledige bedrag te voldoen. Niet afgemeld, dan kunt u een vervanger laten schikken of ons vragen de schikking voor u te maken. 

 

Workshoppen met een eigen groep

Wilt u een workshop met een eigen groep? Neem dan contact met ons op. De workshop kan dan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. Bijvoorbeeld een gezellige workshop overdag met een high tea of een lunch in onze theetuin, maar ook s'avonds met een hapje en een drankje. 

 

Workshop Bloemschikken voor kids

Kinderfeestje? Kinderen kunnen bij ons ook Bloemschikken!  Vraag naar de mogelijkheden per mail of in onze winkel. 

 

Cursus Bloemschikken 4 x per jaar

Bloemschikken KERST 2019

4 x ad € 140,- p.p. (los € 37,50 per keer)

  • Herfstschikking cursus dinsdag 8 oktober en donderdag 10 oktober 2019 van 19.30 tot 22.00 uur
  • Kerstschikking cursus dinsdag 10 december en donderdag 12 december 2019 van 19.30 tot 22.00 uur 
Foto's Bloemschikken