ENJOY Bedrijfsdecoratie & styling

ENJOY bedrijfsdecoratie & styling biedt bedrijven en horecagelegenheden de mogelijkheid tot het (her)inrichten, decoreren en stylen van hun bedrijf en ook terras op locatie.  

 

Bloemenabonnement voor bedrijven

Uw ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf en daar horen natuurlijk verse bloemen bij. Bloemen laten zien dat uw bedrijf leeft en uw gasten krijgen een goede eerste indruk van uw organisatie! Met een bloemenabonnement zorgen wij ervoor dat u elke week verse andere bloemen ontvangt. Dus u heeft hier geen omkijken meer naar en uw bedrijf krijgt de juiste uitstraling die u wenst. Verder kunnen wij voor u boeketten in een leenvaas verzorgen, of bijvoorbeeld bloemen bij verjaardagen, jubilea of een afscheid.  

 

Styling 

Uw bedrijf net dat extra's geven, de finishing touch,.. de decoratie! Enjoy biedt een zeer persoonlijke stylingservice. U kunt bij ons terecht voor unieke en stijlvolle decoratieconcepten op maat. Voor uw bedtrijf, voor de styling van horecagelegenheden, voor (buiten) terassen, maar ook voor de aankleding van bruiloften, evenementen en feesten.

 

Vraag hier meer informatie aan of bel 05 29 43 16 20