Theetuin & koffieschenkerij

Unieke terrassen aan onze vijver en in onze verwarmde kas!

 

Zodra de lente haar intrede doet, openen wij ons terras bij de vijver. Als het weer iets minder is, kunt u genieten in de luxe verwarmde pagodetent of unieke groene kas die wij verwarmen met gezellige openhaarden. Hier organiseren wij ook regelmatig workshops en andere activiteiten.

 

Enjoy onze diverse soorten losse thee, koffie, sapjes, gebak, broodjes of andere lekkernijen en ons ijs uit eigen fruitpluktuin!

 

UIteraard verzorgen wij ook een High Tea of High Coffee voor u voor € 20,- per persoon. Deze wel graag van te voren reserveren. 

 

Wilt u een feestje houden in onze theetuin & koffieschenkerij, dat kan! Bel ons voor een afspraak of kom vrijblijvend bij ons kijken. Wij maken graag een persoonlijk voorstel voor U!

Even relaxen

Even relaxen in onze groene theetuin & koffieschenkerij, waarbij u naast alle lekkers die wij serveren ook kunt wandelen op ons grote terrein, fruit of bloemen kunt plukken of zelfs een balletje kunt slaan op onze 18 holes mini golfbaan!

Dieren

Wij hebben allerlei soorten dieren; onze lieve ezels Pierck, Nia en Dieks, de kat Pien, kippen, konijnen en cavia's. Ook is er en speelplek met schommel, glijbaan, zandbak, skelter en trampoline of kan er naar hartelust worden gevoetbald op ons eigen voetbalveld.

Feestjes

Iets te vieren? Wij verzorgen graag uw verjaardag, bruiloft, jubileum of uitje voor u!